0

Maapalveluista matkustamoon

Tuotamme lentoliikenteen maa- ja matkustajapalveluja 16 lentoasemalla ympäri Suomen sekä cabin crew -palveluja Pohjoismaissa noin 1 600 ammattilaisen voimin. Meillä on yli sata yritysasiakasta, ja palvelemme tuhansia lentomatkustajia päivittäin. Sovellamme palveluissamme moniosaajuutta.

Vuonna 1994 perustettu Airpro on osa Finavia-konsernia ja yksi vanhimmista maapalveluja tuottavista yrityksistä Suomessa.

Katsomme eteenpäin

MISSIOMME on tuottaa lentoliikenteen eri toimijoille laadukkaita ja asiakastarpeisiin räätälöityjä palveluja sekä kehittää uusia ratkaisuja dynaamisen ilmailualan tarpeisiin ympäristöystävällisyys toiminnassamme huomioiden.
VISIOMME on olla ilmailualan edelläkävijä, jonka moniosaavat ammattilaiset luovat sujuvan matkakokemuksen.
TAVOITTEENAMME on kasvaa ja kehittyä yrityksenä – haluamme jatkossakin olla Suomen johtava lentoasematoimintojen palveluntuottaja.  

Jatkuvasti kehittyen

Ilmailualan suomalaisena erityisosaajana kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin turvallisuus-, laatu- kuin palvelunäkökulmasta.

Jatkuvan kehittämisen, kannattavan toiminnan sekä asiakasymmärryksen toimintakulttuuri ilmenee arvoinamme: asiakashyöty, ammattitaito, yhteistyö, luotettavuus sekä tuloshakuisuus.

Teemme tunnustettua työtä

Airpron IATA:n maapalvelutoimintojen ISAGO-rekisteröinti (IATA Safety Audit for Ground Operations) Helsingissä ja Oulussa on yksi merkittävä osoitus järjestelmällisestä toimintamme kehittämisestä. Airpro on ensimmäisten ISAGO–rekisteröityjen maapalvelutuottajien joukossa Pohjoismaissa.

PALVELUVALIKOIMA

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman neljällä liiketoiminta-alueella – koko lentomatkan varrelle.

PALVELUVERKOSTO

Tuotamme palveluja 16 lentoasemalla ympäri Suomen sekä cabin crew -palveluja myös Pohjoismaissa.

HENKILÖSTÖ

Palveluksessamme on noin 1600 osaavaa ammattilaista, joista 400 tytäryhtiössämme RTG Ground Handling Oy:ssä.

LIIKEVAIHTO

Vuositasolla liikevaihtomme on yli 75 miljoonaa euroa.

Keskikesän kynnyksellä valmiina lähtöön

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellisin vuosi monelle, niin yritykselle, henkilölle kuin koko maailmalle. Ilmailualalla koronaviruspandemia on osunut rajusti, me Airprolla olemme keskittyneet pitämään...

Czech Airlines palaa Airpron asiakkaaksi

Airpro ja Czech Airlines ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan 1.3. Sopimuksen myötä Smartwings-konserniin kuuluva tsekkiläisyhtiö palaa Airpron asiakkaaksi neljän...

Uutiset

Ajankohtaista

Tervetuloa tutustumaan Airpron uutisiin ja kuulumisiin.

Viestintäasioissa ota yhteyttä:
Hanni Marin, Head of Business Development & Communications
hanni.marin@airpro.fi