Finnairin uudet Check In -työntekijät kouluttautuivat Airpro Academyssa

30.6.2022

Finnairin ja Airpron yhteistyö laajeni ensimmäistä kertaa koulutuksiin. Lähtöselvityksen uudet työntekijät saivat vaadittavan koulutuksen Airpro Academyssa. Koulutuksen sisällöt ja taso saivat niin Finnairilta kuin opiskelijoiltakin positiivista palautetta.

Airpro Academy sai ensimmäisen konsernin ulkopuolisen asiakkaansa, kun Finnair osti neljä matkustajapalveluiden työntekijöiden kurssikokonaisuutta Academysta. Neljän viisi päivää kestäneen Basics of Aviation & Check in -kurssin lisäksi uusille työntekijöille tarjottiin DGR-koulutus. Sekä Finnairin edustajat että kurssille osallistuneet opiskelijat olivat tyytyväisiä kurssikokonaisuuteen ja kouluttajien ammattitaitoon.

”On ilo nähädä uuden strategiamme toteutuvan käytännön tasolla ja tehdä yhteistyötä Finnairin kanssa. Uusien ansaintamahdollisuuksien kehittäminen on osa taloudellisten tavoitteidemme saavuttamista tällä strategiakaudella. Finnairille tarjoamme koulutuskokonaisuus on tärkeä päänavaus uuden liiketoimintamme alussa ja on mahtavaa, että palaute on ollut erittäin positiivista”, iloitsee Joona Hurmerinta, Airpron vt. toimitusjohtaja.

Airpro Academylla on kattava tarjonta lentoasemaympäristön liittyviä koulutuksia. Kuten Finnairin tapauksessa näimme, räätälöityjen koulutus- ja valmennuspalvelujen tarjoaminen oman konsernimme ulkopuolisille tahoille sujuu joustavasti.

Lue myös muita artikkeleita