Avoimet työpaikat lentokentällä

Kiinnostaako ura ilmailualalla? Lue lisää avoimista työmahdollisuuksistamme ja lähetä hakemuksesi. Alla näet Airpron avoimet työpaikat lentokentällä lyhyine kuvauksineen.

Welcome on Board!

Avoimet työpaikat

työ helsinki-vantaalla ja muilla lentoasemilla

Turvatarkastaja

Turvatarkastajana tehtäväsi on osaltasi varmistaa siviili-ilmailun turvallisuus. Työsi keskittyy matkustajien ja heidän käsimatkatavaroidensa turvatarkastukseen sekä ruumaan menevien matkatavaroiden tarkastamiseen. Toimit aina tiimissä, joten positiivisuus ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Asiakaspalvelijana vastaat siitä, että matkustajien reissu alkaa sujuvasti ja miellyttävästi.

Matkustamohenkilökunta

Haaveiletko mahdollisuudesta matkustaa työksesi? Matkustamohenkilökunnan jäsenenä pidät huolta lentomatkustajien turvallisuudesta ja mukavuudesta lentomatkan aikana. Matkustamossa työskentely vie sinut ympäri maailman mantereelta toiselle, ja vastavuoroisesti vietät aikaa myös kotona aikaerojen tasaamiseksi ja riittävän levon saamiseksi.

Lentokonekuormaaja

Jos etsit fyysistä ja nopeatempoista työtä, jossa hyötyliikunta korvaa kuntoilun, lentokonekuormaajan työ voi olla sopiva juuri sinulle. Työtä tehdään vuoroissa ympäri vuoden, kaikissa sääolosuhteissa. Työssäsi kuljetat ja lastaat matkustajien tavarat matkatavara-aulasta koneeseen ja sieltä takaisin. Aktiivinen työ sopii reippaille liikkujille, jotka pitävät ulkotöistä. 

Liikennevirkailija

Liikennevirkailijana eli tutummin lentokenttävirkailijana vastaat lähtöselvityksessä asiakkaiden kysymyksiin, tarkistat matkustusdokumentit ja lähetät ruumaan menevät matkatavarat lentoyhtiöiden säädösten mukaisesti. Hyvälle kielitaidolle on käyttöä, sillä työssäsi kohtaat ihmisiä ympäri maailman. Työskentelet myös lähtöporteilla ja tulopalvelussa.

Lentokonesiivous

Siistijöiden tehtävänä on lentokoneen matkustamon siivoaminen jokaisen lennon jälkeen, jotta seuraavien matkustajien on mukava lentää. Lisäksi siistijät voivat työskennellä terminaalissa yleisten tilojen puhtaanapidossa. Työ on tiimityötä, ja sitä tehdään vuoroissa. Siistijän on hyvä olla oma-aloitteinen ja reipas, jotta työt sujuvat.

Mahdollistamme vihreämpää ilmailua

Me Airprossa haluamme panostaa sujuvan lentoliikenteen mahdollistamiseen vihreämmin. Investoimme mm. päästöttömään maahuolintakalustoon, ja kierrätämme työasumme uudeksi tekstiilikuiduksi. Tutustu ympäristöä huomioivaan toimintaamme:


Airpron uudet jäänpoistoautot ilahduttavat – esittelevät viskareiden taidetta lentomatkustajille

Airpron työvaatteet mukana tekstiilien suljetussa kierrossa

MTV Uutiset: Helsinki-Vantaalla tehtiin tänään ensimmäinen lentokoneen päästötön kääntö: "Upeaa, että teemme jotain tulevaisuuden eteen"

Ota yhteyttä

Jos sinulla on työn hakemiseen liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä rekrytointitiimme: rekry@airpro.fi. Tervetuloa töihin lentoliikenteen palveluihin!