Norra ja Airpro pitkään jatkosopimukseen maapalveluista

5.7.2018

Maa- ja matkustajapalveluita laajalti ympäri Suomen tarjoava Airpro ja lentoyhtiö Norra (Nordic Regional Airlines) jatkavat pitkäaikaista yhteistyötään ja ovat solmineet jatkosopimuksen maapalveluiden tuottamisessa ATR lentokoneiden osalta 15:llä lentoasemalla Suomessa. Uusi sopimus astui voimaan kesäkuun alussa 2018 ja on kestoltaan monivuotinen.  

”Olemme iloisia pitkän yhteistyön jatkumisesta verkostolentoasemilla. Uusi pitkä sopimus antaa hyvän mahdollisuuden kehittää toimintaa yhdessä tarjoten matkustajille tulevaisuudessa entistä sujuvampaa palvelua”, toteaa Airpron myyntijohtaja Mikko Turpeinen.    

”Olemme todella tyytyväisiä pitkästä jatkosopimuksesta, joka on meille Norralla erittäin tärkeä osa toimintaamme. Norra operoi kotimaassa yli 20,000 ATR-lentoa vuosittain. Nyt solmittu sopimus antaa hyvän mahdollisuuden kehittää entisestään maapalveluita sujuvammiksi ja paremmiksi asiakkaidemme eteen”, toteaa Norran maapalveluista vastaava johtaja Janne Rosten.

Norran laivastoon kuuluu 12 ATR-potkuriturbiinikonetta ja 12 Embraer E190 –suihkukonetta, joilla lentoyhtiö operoi Suomessa ja muualla Euroopassa.

Lue myös muita artikkeleita