Sinivalkoiset siivet ja ripaus vihreää – Finnair ja Airpro jälleen yhteistyöhön

4.1.2023

Airpro ja Finnair uudistavat sopimuksensa cabin crew -palveluita koskien. Airpro tuottaa matkustamohenkilöstöä Finnairin lennoille ja tarjoaa nyt työtä yli sadalle cabin crew -ammattilaiselle.

Airpron matkustamohenkilökunta lentää Finnairin reiteillä osana lentoyhtiön omaa henkilökuntaa kesäliikennekaudella 2023. Avoimet työpaikat näihin tehtäviin ovat nähtävillä ja haettavissa Airpron rekrytointiportaalissa.

”Käytännössä cabin crew -tiimimme työvuorot voivat sijoittua mille tahansa Finnairin reitille. On hienoa tarjota työtä taivaalla myös reittilennoilla”, kertoo Airpron Cabin Crew Business Manager Tea Andergård, ja jatkaa: ”Käynnistämme rekrytoinnin välittömästi ja valituille järjestetään työhön edellyttäviä koulutuksia helmikuusta alkaen koko kevään ajan. Hyväksyttyjen suorituksien jälkeen henkilöt työllistyvät asiakaspalvelu- ja turvallisuus tehtäviin Finnairin lennoille Helsingistä, täydentämään Finnairin omaa miehistöä.”

Airpro toimi talvikaudella 2021-2022 matkustamopalveluiden tuottajana Finnairin lennoilla Tukholmasta Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan. Yhteistyö onnistui tuolloin erinomaisesti, esimerkiksi asiakastyytyväisyys oli lennoilla huippulukemissa.

Airpro on jo vuosien ajan tarjonnut cabin crew -palveluja erityisesti lomalentoyhtiöille ja räätälöi lentoliikenteen palveluratkaisuja lentoyhtiöiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin.

Lue myös muita artikkeleita