Tervetuloa taloon - Airpro panostaa perehdytykseen ja koulutukseen

31.5.2017

Kesätyöntekijöiden saapuessa taloon Airpro laajentaa työhön perehdytystään. Tuoreimpana lisänä on Tervetuloa taloon –verkkokoulutus itseopiskeluun.

Lentoasema- ja matkustajapalveluita tarjoava Airpro on toimintansa laajentuessa työllistänyt viime vuosien aikana lisää henkilöstöä ja henkilöstömäärä nousee yli 1400:n. Tänä kesänä Airpro palkkaa satakunta kesätyöntekijää, joista moni on nuori työuransa alkutaipaleella.

Helsinki-Vantaalla järjestettävien Tervetuloa taloon –perehdytystilaisuuksien rinnalla Airprossa on otettu käyttöön vastaava verkkokoulutuskokonaisuus. Näin pyritään varmistamaan yhtäläiset perusvalmiudet töissä aloitettaessa läpi organisaation. Tervetuloa taloon –verkkokoulutus sisältää tietoa Airpron palveluista ja liiketoiminnasta osana ilmailua sekä tietoa keskeisistä henkilöstöhallinnon käytännöistä.

Airprolla on kansainvälisestikin katsoen hyvin laaja lentoasemapalveluiden tarjooma ja yhtiön työntekijöilleen eri työtehtäviin tarjoama koulutus ja perehdytys on laajamittaista. Vuositasolla eri koulutus- ja perehdytystapahtumia on sadoittain, koskien lähestulkoon koko henkilöstöä. Koulutus- ja perehdytystoiminnan kehittämiseksi Airpron Training -organisaatio on uudistunut ja vahvistunut vuodenvaihteessa.

- Meille on tärkeää ylläpitää vahva osaamisen taso tarjoamissamme palveluissa. Varmistaaksemme tämän päivittäisessä työssä koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti, tehtävästä riippuen. Osaava henkilöstö on avain turvalliseen ja tehokkaaseen palveluun. Uuden verkkokoulutuksen lisäksi muita esimerkkejä Airpron uudistuvista koulutus- ja perehdytyssisällöistä ovat mm. hiljan uudistetut Airpron esimieskoulutukset sekä koko henkilöstöä koskeva palvelukonseptikoulutus, toteaa Janne Hattula, Airpron toimitusjohtaja.

Lue myös muita artikkeleita